جام جم آنلاين
صفحه اصلی روزنامه درباره ما ارتباط با ما پیوندها راهنمای سایت بورسبورس آب و هواآب و هوا انتشاراتانتشارات اشتراکاشتراک آرشیوآرشیو
سه شنبه 23 مهر 1398 / 15 صفر 1441 / a 15 Oct 2019    آخرین به روز رسانی ساعت 08:20
عناوین کل اخبار
روزنامه
فرهنگ و سينما
اجتماعي
دفاع مقدس
اقتصادي
راديو و تلويزيون
سياسي
بين الملل
ورزشي
دانش
آموزش
حوادث
گردشگري
شهرستانها
تاريخ
گفتگو
سرگرمي
يادداشت
صوت وتصویر
عکس
کاریکاتور
RSS
نسخه موبایل جام جم
جستجوی پیشرفته
ضمائم
ویژه نامه ها
RSS FEED
دانش
نسخه چاپی فرستادن با پست الکترونیک
چهارشنبه 05 بهمن 1390 - ساعت 19:05
شماره خبر: 100802469214
کاهش خطر سکته مغزي با مصرف سبزيجات و ميوه
جام جم آنلاين: یک فوق تخصص جراحی قلب و عروق گفت: مصرف سبزیجات و میوه جات خطر سکته قلبی عروقی و مغزی را تا 17درصد کاهش می دهد.

به گزارش روابط عمومی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، محمدصادق پورعباسی افزود: مصرف غذاهای غنی از آنتی اکسیدن ها (ویتامین ث) سبب کاهش خطر سکته با مهار واکنش های التهابی می شود.

وی ابراز کرد: واکنش های التهابی منجر به التهاب و آسیب به عروق خونی و تصلب شرایین می شود.

پورعباسی خاطرنشان کرد: آنتی اکسیدان ها سبب بهبود عملکرد رگ های خونی و مانع از ایجاد لخته خون و افزایش فشار خون می شود.

این متخصص قلب و عروق افزود: مطالعات نشان داده مصرف میوه و سبزیجات در افراد به ویژه در خانم ها خطر سکته مغزی را تا 17درصد کاهش می دهد.(ایرنا)


نظر خوانندگان:*
لطفاً نظرات را فارسی وارد کنید
نام:*    پست الکترونیک:





کد بالا را وارد کنید(بزرگ و کوچکی حروف تاثیری ندارد):




 
اخبار مرتبط: 

محققان دانشگاه وارکيک انگليس خبر دادند: