جام جم آنلاين
صفحه اصلی روزنامه درباره ما ارتباط با ما پیوندها راهنمای سایت بورسبورس آب و هواآب و هوا انتشاراتانتشارات اشتراکاشتراک آرشیوآرشیو
پنجشنبه 01 آبان 1393 / 28 ذی الحجة 1435 / a 23 Oct 2014    آخرین به روز رسانی ساعت 08:20
عناوین کل اخبار
روزنامه
فرهنگ و سينما
اجتماعي
دفاع مقدس
اقتصادي
راديو و تلويزيون
سياسي
بين الملل
ورزشي
دانش
آموزش
حوادث
گردشگري
شهرستانها
تاريخ
گفتگو
سرگرمي
يادداشت
صوت وتصویر
عکس
کاریکاتور
RSS
نسخه موبایل جام جم
جستجوی پیشرفته
ضمائم
ویژه نامه ها
RSS FEED
دانش
نسخه چاپی فرستادن با پست الکترونیک
دوشنبه 05 فروردين 1387 - ساعت 12:29
شماره خبر: 100934032209
نگهداري پيازگل سنبل در يخچال
جام جم آنلاين: پیاز گل سنبل را می توان برای کاشت دوباره در یخچال نگهداری کرد و آن را برای نوروز سال بعد بار دیگر زینت بخش سفره هفت سین کرد.
 به گزارش واحد مرکزی خبر، گل سنبل یکی از گلهای بومی ایران است که در ایران باستان در کنار سفره هفت سین قرار می دادند.

تقوی کارشناس جهادکشاورزی، گل سنبل را از خانواده گل های سوسنی معرفی کرد و گفت: این گل در طیف رنگهای اصلی قرمز، زرد، بنفش و سفید وجود دارد.

وی دمای مناسب برای نگهداری این گل را 25 درجه سانتیگراد دانست و گفت: پیاز این گل را می توان پس از پژمرده شدن گل، از خاک جدا کرد و چند ماه برای کاشت دوباره، در یخچال نگهداری کرد و دوباره‌ آنرا کاشت.

وی افزود: این گل باید در خاک سبک ماسه ای و با آبیاری کم نگهداری شود.

نظر خوانندگان:*
لطفاً نظرات را فارسی وارد کنید
نام:*    پست الکترونیک:





کد بالا را وارد کنید(بزرگ و کوچکی حروف تاثیری ندارد):