روزنامه جام جم
صفحه اصلی روزنامه درباره ما ارتباط با ما پیوندها راهنمای سایت بورسبورس آب و هواآب و هوا انتشاراتانتشارات اشتراکاشتراک آرشیو روزنامهآرشیو روزنامه
دوشنبه 03 مهر 1396 / 04 محرم 1439 / a 25 Sep 2017
صفحه اول روزنامه
سياسي
راديو و تلويزيون
اقتصاد
فرهنگي
جامعه
ورزش
دانش
جهان
حوادث
ايران زمين
گفتگو
سلامت
انديشه
صفحه آخر
جستجوی پیشرفته
ضمائم
ویژه نامه ها
چارديواري
نسخه چاپی فرستادن با پست الکترونیک
دوشنبه 09 بهمن 1391 - ساعت 19:00
شماره خبر: 100771033848
دسر
دسر ژله ميوه
خوردن میوه برای همه افراد خانواده لازم است، اما اگر بچه‌ها یا بعضی از بزرگ‌ترها آن را نمی‌خورند، شاید به شیوه‌های دیگری بتوان این نیاز را تأمین کرد. یکی از این راه‌ها، مخلوط میوه با انواع ژله‌هاست. امروز هم یکی از این شیوه‌ها را به شما یاد می‌دهیم.

برای این دسر، 3 قاشق سوپخوری پودر ژلاتین، دو و نیم پیمانه آب، 200 گرم شکر، یک کیلوگرم سیب، پرتقال و نارنگی و 2 عدد موز آماده کنید.

طرز تهیه: پرتقال و نارنگی را پوست کنده و پرپر کنید. هسته آنها را درآورده و هر پر را نصف کنید. سیب‌ها را هم ورقه ورقه کرده و هر ورقه را به دو قسمت تقسیم کنید. موزها را هم پوست کنده و پس از حلقه حلقه کردن، کنار بگذارید. ظرف ژله (البته خالی) را به مدت نیم ساعت درون فریزر قرار دهید و سپس آن را بیرون آورده و میوه‌های آماده را درون آن بریزید و بازهم نیم ساعت دیگر در فریزر بگذارید.

حالا در ظرفی آب، شکر و پودر ژلاتین ریخته، آن را هم بزنید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و ژلاتین و شکر کاملا حل شود. این مایع را کنار بگذارید تا خنک شود. ظرف میوه‌ها را از فریزر بیرون آورده و مایع آماده را روی آن بریزید و به مدت دو ساعت درون یخچال قرار دهید. دسر شما آماده است، می‌توانید آن را سرو کنید.

یادتان باشد این نوع دسر را در هر فصل و با هر میوه‌ای می‌توانید درست کنید.


نظر خوانندگان:
لطفاً نظرات را فارسی وارد کنید
نام:    پست الکترونیک: