روزنامه جام جم
صفحه اصلی روزنامه درباره ما ارتباط با ما پیوندها راهنمای سایت بورسبورس آب و هواآب و هوا انتشاراتانتشارات اشتراکاشتراک آرشیو روزنامهآرشیو روزنامه
چهارشنبه 09 فروردين 1396 / 01 رجب 1438 / a 29 Mar 2017
صفحه اول روزنامه
سياسي
راديو و تلويزيون
اقتصاد
فرهنگي
جامعه
ورزش
دانش
جهان
حوادث
ايران زمين
گفتگو
سلامت
انديشه
صفحه آخر
جستجوی پیشرفته
ضمائم
ویژه نامه ها
چارديواري
نسخه چاپی فرستادن با پست الکترونیک
دوشنبه 09 بهمن 1391 - ساعت 19:00
شماره خبر: 100771033884
غذاي ملل
مرغ تندوري
با غذاهای تند کنار می‌آیید یا نه؟ اگر از این گروه غذاها خوشتان می‌آید این قسمت را بخوانید. اگر هم اهل اغذیه تند و تیز نیستید باز هم آن را بخوانید، فقط هنگام پخت، فلفل آن را کم کنید. این هفته روش طبخ یک غذای تند هندی را برایتان آماده کرده‌ایم. همان طور که می‌دانید هندی‌ها به خوردن غذاهای تند معروف هستند. این غذا که از مرغ، ماست و انواع ادویه تهیه می‌شود، هم ساده و هم خوشمزه است؛ امیدواریم از آن خوشتان بیاید.

مواد لازم: مرغ (ران و سینه) 6 تکه، 2 پیمانه ماست که اگر کم چرب باشد بهتر است، سیر 3 حبه، پودر زیره یک قاشق غذاخوری، نمک نصف قاشق چایخوری، فلفل قرمز نصف قاشق چایخوری، زنجبیل تازه یک قاشق چایخوری، پودر هل، دارچین و زعفران سائیده شده نصف قاشق چایخوری.

طرز تهیه: یک ظرف گود چینی آماده کنید، ماست را داخل آن ریخته و کمی بزنید تا یکدست شود. سپس همه ادویه‌ها را به همراه سیرها که خوب له‌شان کرده‌اید داخل ماست بریزید و مخلوط کنید. گوشت مرغ را که بهتر است فیله بوده و چربی نداشته باشد خوب شسته و با یک چاقوی تیز شکاف‌هایی روی آن بدهید و داخل مایه بگذارید و خوب با هم مخلوط کنید. در ظرف را گذاشته و به مدت 12 ساعت درون یخچال قرار دهید تا مواد خوب به خورد گوشت مرغ برود. بعد از این مدت مرغ‌ها را بیرون بیاورید.

پختن این مرغ به دو روش امکان پذیر است. اول این که آن را به سیخ بکشید و روی کباب پز یا منقل کباب کنید یا تکه‌های گوشت مرغ را درون سینی فر که کمی چرب کرده‌اید بگذارید و چند قاشق روغن روی آنها بریزید و اجازه دهید به مدت 35 دقیقه با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد در فر بماند تا کاملا مغز پخت شود.

این غذای هندی، تند ولی خوشمزه است. می‌توانید مقدار فلفل آن را بنا بر ذائقه خود و خانواده‌تان کمتر هم بکنید. نوش جان.


نظر خوانندگان:
لطفاً نظرات را فارسی وارد کنید
نام:    پست الکترونیک: