روزنامه جام جم
صفحه اصلی روزنامه درباره ما ارتباط با ما پیوندها راهنمای سایت بورسبورس آب و هواآب و هوا انتشاراتانتشارات اشتراکاشتراک آرشیو روزنامهآرشیو روزنامه
سه شنبه 23 مهر 1398 / 15 صفر 1441 / a 15 Oct 2019
صفحه اول روزنامه
سياسي
راديو و تلويزيون
اقتصاد
فرهنگي
جامعه
ورزش
دانش
جهان
حوادث
ايران زمين
گفتگو
سلامت
انديشه
صفحه آخر
جستجوی پیشرفته
ضمائم
ویژه نامه ها
سلامت
نسخه چاپی فرستادن با پست الکترونیک
پنجشنبه 14 ارديبهشت 1391 - ساعت 00:04
شماره خبر: 100810934305
افزايش احتمال سکته مغزي با مصرف زياد نمک
تحقیقات جدید در آمریکا نشان می‌دهد که مصرف زیاد نمک باعث افزایش خطر ابتلا به سکته مغزی در افراد سالخورده می‌شود.

به گزارش فارس، محققان دریافتند که مصرف زیاد سدیم با افزایش خطر ابتلا به سکته، صرف نظر از دیگر عوامل مرتبط با خطرات عروق خونی ارتباط دارد. در گذشته نیز مشخص شده بود که هر اندازه مصرف سدیم زیاد شود فشار خون نیز افزایش می‌یابد، اما ارتباط بین غذای دارای نمک زیاد و خطر ابتلا به سکته‌های مغزی پیش از این به اثبات نرسیده بود. این پژوهشگران تاکید کردند مصرف زیاد نمک، کلسیم را از استخوان‌ها می‌گیرد و باعث دفع آن از ادرار شده و به همین دلیل باعث نازک شدن استخوان می‌شود، در نتیجه با افزایش سن، استخوان‌ها براحتی می‌شکند. نکته جالب تر آن که مصرف زیاد نمک، آسم را تشدید می‌کند و در شرایط غیرطبیعی نیز اثرات مضری بر کلیه‌ها دارد و باعث افزایش احتیاج مایعات در بدن می‌شود.

این محققان یادآوری می‌کنند که کاهش مصرف نمک، خطر شیوع سرطان معده را کم می‌کند.


نظر خوانندگان:
لطفاً نظرات را فارسی وارد کنید
نام:    پست الکترونیک: