روزنامه جام جم
صفحه اصلی روزنامه درباره ما ارتباط با ما پیوندها راهنمای سایت بورسبورس آب و هواآب و هوا انتشاراتانتشارات اشتراکاشتراک آرشیو روزنامهآرشیو روزنامه
جمعه 30 فروردين 1398 / 13 شعبان 1440 / a 19 Apr 2019
صفحه اول روزنامه
سياسي
راديو و تلويزيون
اقتصاد
فرهنگي
جامعه
ورزش
دانش
جهان
حوادث
ايران زمين
گفتگو
سلامت
انديشه
صفحه آخر
جستجوی پیشرفته
ضمائم
ویژه نامه ها
چمدان
نسخه چاپی فرستادن با پست الکترونیک
سه شنبه 27 ارديبهشت 1390 - ساعت 19:00
شماره خبر: 100843760920
هريسه خوردن با ابن بطوطه
هفته گذشته این صفحه را با شعار «آشپزخانه ایرانی یک جاذبه گردشگری است» آغاز کردیم و معتقدیم که آشپزی به معنی عام آن بخشی مهم از هویت و زندگی مردم در هر منطقه جغرافیایی با فرهنگی خاص است و این بخش همچون شعرها، قصه‌ها، معماری، بازی‌ها، لباس‌ها و دیگر نمودهای فرهنگی متناسب با فرهنگ و باورهای جمعی مردم در هر منطقه وی‍ژگی‌های خاص خودش را دارد.

در این هفته به غذاهای محلی شهری می‌پردازیم که بیش از 1000 کیلومتر از پایتخت فاصله دارد و یکی از شهرهای کهن ایران است و از نظر تاریخی با داشتن قدمتی 6000 ساله فراز و فرودهای فراوانی را پشت سر گذاشته است.

شهری که در دل استان فارس و 120 کیلومتری مرکز این استان یعنی شیراز قرار گرفته است و هنگامی که می‌خواهید وارد این شهر شوید نخستین چیزی که توجه شما را جلب می‌کند تابلویی است که روی آن نوشته شده: «به