روزنامه جام جم
صفحه اصلی روزنامه درباره ما ارتباط با ما پیوندها راهنمای سایت بورسبورس آب و هواآب و هوا انتشاراتانتشارات اشتراکاشتراک آرشیو روزنامهآرشیو روزنامه
يكشنبه 05 خرداد 1398 / 21 رمضان 1440 / a 26 May 2019
صفحه اول روزنامه
سياسي
راديو و تلويزيون
اقتصاد
فرهنگي
جامعه
ورزش
دانش
جهان
حوادث
ايران زمين
گفتگو
سلامت
انديشه
صفحه آخر
جستجوی پیشرفته
ضمائم
ویژه نامه ها
ويژه نامه نوروز 88
نسخه چاپی فرستادن با پست الکترونیک
سه شنبه 27 اسفند 1387 - ساعت 14:45
شماره خبر: 100901653635
«بفرما خاويار ايراني...»!
چشيدن کي بود مانند خوردن
«آقا خاویار دارید؟» با گفتن این جمله بوی زهم ماهی به صورتم می‌پاشد. از راهروی کوچکی که دوطرفش پر از ماهی سفید و دودی و کپور و ازون‌برون است، می‌گذرم تا صدایم به مرد چاق آخر راهرو برسد، «آقا شما خاویار هم می‌فروشید؟» مرد چاق که چکمه لاستیکی مشکی بلند پوشیده با شنیدن این جمله با تعجب وراندازم می‌کند. «می‌دونی چقدر گرونه؟» با این جواب فهمیدم که خریداران خاویار در چهارراه استانبول افرادی خاصند که فروشنده با یک نگاه آنان را می‌شناسد.

خاویار چه شکلی است؟

ایران بزرگترین تولید‌کننده و البته صادرکننده خاویار جهان است که از هفت خان رستم کسب استانداردهای بین‌المللی گذشته تا این محصولش به مذاق عرب‌ها و غربی‌ها خوش بیاید.

در حالی که بسیاری از ایرانی‌ها بخصوص جوان‌ترها هنوز خا