روزنامه جام جم
صفحه اصلی روزنامه درباره ما ارتباط با ما پیوندها راهنمای سایت بورسبورس آب و هواآب و هوا انتشاراتانتشارات اشتراکاشتراک آرشیو روزنامهآرشیو روزنامه
جمعه 30 تير 1396 / 26 شوال 1438 / a 21 Jul 2017
صفحه اول روزنامه
سياسي
راديو و تلويزيون
اقتصاد
فرهنگي
جامعه
ورزش
دانش
جهان
حوادث
ايران زمين
گفتگو
سلامت
انديشه
صفحه آخر
جستجوی پیشرفته
ضمائم
ویژه نامه ها
ويژه نامه سال نو
نسخه چاپی فرستادن با پست الکترونیک
يكشنبه 04 فروردين 1387 - ساعت 12:12
شماره خبر: 100933856324
توليد قند رژيمي‌ ‌در کشور
با افزایش کارخانه‌های تولید پنیر UF ضایعات آب پنیر باعث آلودگی‌های محیط زیستی شده و بوی بسیار بد آب‌پنیر شکایات مردمی‌ را که اطراف کارخانه‌های پنیر ساکن هستند، برانگیخته است. اما به کمک دستاورد جدید محققان پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی، قندهای فرآویژه رژیمی ‌از ضایعات پنیر uf تولید می‌شود.
 در واقع با فناوری به دست آمده می‌توان از هر20 کیلو آب پنیر یک کیلو قند رژیمی ‌تولید کرد که نزدیک به 22 دلار برای کشور ارز به ارمغان خواهد آورد.

این ترکیب قندی انرژی کمتری در مقایسه با قندهای معمولی دارد و به عنوان قند رژیمی‌ برای بیماران دیابتی نیز مناسب است.

در ضمن این فرآورده افزون بر خصوصیات تغذیه‌ای، کارکردهای ویژه‌ای در ارتقای سلامت مانند بهبود سیستم ایمنی بدن، جلوگیری از برخی سرطان‌ها و بیماری‌های تنفسی دارد.

نظر خوانندگان:
لطفاً نظرات را فارسی وارد کنید
نام:    پست الکترونیک: